ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ

ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Διεύθυνση - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Διεύθυνση: ΔΙΩΝΟΣ ΚΑΣΣΙΟΥ 28 Τ.Κ. - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τ.Κ.: 71409
Περιοχή - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Περιοχή: Ηράκλειο Κατηγορία - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Τηλέφωνο - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τηλέφωνο: 2810214019 Fax - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Fax: -
Κινητό - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κινητό: 6949445100 E-mail - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ E-mail: giorgosgiannikas@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Υπεύθυνος: ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Ιστοσελίδα:
Μεταλλικά και σύμμικτα κτίρια - Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων - Ανακαινίσεις πολυώροφων κτιρίων Ηράκλειο Κρήτης. Η επιχείρηση ‘METAL – GIANNIKAS’ αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών & σύμμεικτων κτιρίων, από την εκσκαφή έως την αποπεράτωση της επαγγελματικής σας στέγης ή της κατοικίας σας. Το συγκριτικά χαμηλό κόστος κατασκευής, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα, σε συνάρτηση με τη ποιότητα και την αισθητική που διακρίνει τις κατασκευές, διασφα...
Επισκέπτες: 12135

ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Μεταλλικά και σύμμικτα κτίρια - Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων - Ανακαινίσεις πολυώροφων κτιρίων Ηράκλειο Κρήτης.


Η επιχείρηση ‘METAL – GIANNIKAS’ αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών & σύμμεικτων κτιρίων, από την εκσκαφή έως την αποπεράτωση της επαγγελματικής σας στέγης ή της κατοικίας σας. Το συγκριτικά χαμηλό κόστος κατασκευής, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα, σε συνάρτηση με τη ποιότητα και την αισθητική που διακρίνει τις κατασκευές, διασφαλίζουν για τον πελάτη την δημιουργία διαχρονικών, ανθεκτικών δημιουργιών.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς και τοπογράφους καθώς και προσωπικό με άριστη τεχνική κατάρτιση και τεχνογνωσία αναλαμβάνει την αποπεράτωση του δικού σας κτιρίου. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η αυστηρή τήρηση του χρόνου παράδοσης της μεταλλικής ή σύμμεικτης κατασκευής καθώς και η ασφάλεια και προστασία του πελάτη είναι πρωταρχικός στόχος της ‘METAL – GIANNIKAS’ .

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του υπευθύνου της επιχείρησης κυρίου Γιάννικα Γιώργου, στην επένδυση κτιρίων με ειδικά τεμάχια, στην κατασκευή θαλάμων συντήρησης, στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων, καθώς και κάθε είδους μεταλλικών σκελετών και μεταλλικών οικίσκων αποτελούν εγγύηση για την άμεση και σωστή ικανοποίηση όλων των ειδικών κατασκευαστικών αναγκών.

Η ‘METAL – GIANNIKAS’ εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις – ανακατασκευές πολυώροφων και μη κτιρίων, μελετώντας και προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις, αναδιαμορφώνοντας με φαντασία και μεράκι εσωτερικούς και εξωτερικούς, οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Σε κάθε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνει η επιχείρηση, τηρούνται αυστηρά όλες οι απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου καθιστώντας την ‘METAL – GIANNIKAS’ μια από τις πιο αξιόπιστες στην αγορά.